Επίθεση του νέου Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών Στ. Κούτουρλη στο ΠΑ.ΣΟ.Κ με το … «καλημέρα» (23-04-2009)

nosokomeio-koytoyrlhs

Με αντιπολίτευση στο … ΠΑ.ΣΟ.Κ ξεκίνησε η πρώτη μέρα του Στέργιου Κούτουρλη στο νοσοκομείο Σερρών, από τη θέση του νέου αναπληρωτή προέδρου.
Ο στενός συνεργάτης του Αχιλλέα Καραμανλή, αρνήθηκε πως υπήρξε «εμφύλιος» των Σερραίων κυβερνητικών βουλευτών, για τα πρόσωπα που θα τοποθετούνταν στις θέσεις του διοικητή και του υποδιοικητή, λέγοντας πως … «το υπουργείο προσπαθούσε να βρει κάτι το καλύτερο».
«Δεν υπήρχε κανένας πόλεμος. Καταρχήν υπήρχε μια διαδικασία στην οποία δεν ήταν δυνατόν να ορισθεί διοικητής και αναπληρωτής μέσα σε μια βδομάδα. Χρειαζόταν ένα χρονικό διάστημα μέχρι να επιλεγούν κάποια άτομα. Το υπουργείο προσπαθούσε να βρει κάτι το καλύτερο και πιστεύω ότι το έχει πετύχει. Τώρα αν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν να κάνουν αντιπολίτευση μέσα στο χώρο της υγείας, ήταν λάθος» δήλωσε συγκεκριμένα ο ίδιος, που έκανε λόγο και για … «άδικη αποπομπή» του προηγούμενου διοικητή Αντώνη Τσίτρου.
«Υπήρχε ίσως αδίκως αποπομπή της προηγούμενης διοίκησης, αλλά τονίζω πως δεν χάθηκε κανένας χρόνος στην πλήρωση των κενών θέσεων καθώς ο κ. Ταραβάνης ως αναπληρωτής διοικητής τέλεσε τα καθήκοντα του άψογα» συμπλήρωσε ο Στέργιος Κούτουρλης.
Όσον αφορά τα καθήκοντα που αναλαμβάνει, ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος του νοσοκομείου Σερρών, δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια. «Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να μεγιστοποιήσω το θετικό αποτέλεσμα σε συνεργασία βέβαια με τη διοικητή. Θα συνεργαστούμε με το σωματείο των εργαζομένων, των ιατρών και του λοιπού προσωπικού, διότι πιστεύω ότι η μεγιστοποίηση ενός θετικού αποτελέσματος επιτυγχάνεται με τη συνεργασία» δήλωσε συγκεκριμένα στα τοπικά ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: http://www.infoserres.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s