«Ώρα για δουλειά» δηλώνει η νέα Διοικήτρια του νοσοκομείου Σερρών (23-04-2009)

nosokomeio-koyrtelh

«Στόχος μου θα είναι να ενεργοποιήσω τον ανθρώπινο παράγοντα, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». Τα πρώτα λόγια της νέας διοικητού του νοσοκομείου Σερρών, Δρ Ευαγγελίας Ξουρή Κουρτέλη, που ανέλαβε την Πέμπτη (23/4) και επίσημα τα καθήκοντα της, παρουσία του διοικητή της Δ’ ΥΠΕ Μακεδονίας Θράκης, Ιωακειμ Σιγάλα.
Η ίδια δήλωσε συγκεκριμένα : «Επειδή η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό ζητώ και θα ζητήσω τη συνεργασία όλων των ανθρώπων, όλου του προσωπικού, προκειμένου να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προς τη σωστή πορεία. Κανένας οργανισμός δεν μπορεί να πετύχει κανένα αποτέλεσμα εάν δεν τεθεί σε λειτουργία η «καρδιά». Και η «καρδιά» του συστήματος είναι πάντα ο ανθρώπινος παράγοντας. Στόχος μου είναι να ενεργοποιήσω τον ανθρώπινο παράγοντα, να τον υποκινήσω και να βγάλει στην επιφάνεια ικανότητες και ευαισθησίες προκειμένου να πετύχουν τους στόχους του νοσοκομείου».
Tο πρωί της Πέμπτης, μαζί με το νέο αναπληρωτή πρόεδρο Στέργιο Κούτουρλη, βρέθηκαν στο νοσοκομείο, όπου συναντήθηκαν με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ στη συνέχεια είχαν επαφές με τους προέδρους της Ένωσης Ιατρών και του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου.
Η νέα πρόεδρος αναφέρθηκε και στην τρίμηνη σχεδόν απουσία διοίκησης από το νοσοκομείο, μετά την αποπομπή του προκατόχου της από τον υπουργό Υγείας, στις αρχές του 2009. «Πάντα οι οργανισμοί έχουν προβλήματα ανεξάρτητα αν είχαν ή δεν είχαν κεφαλή για κάποιο χρονικό διάστημα. Δουλειά μας είναι αυτή. Να μπορέσουμε ότι καλό βρούμε να το προχωρήσουμε και όποιες αδυναμίες να τις καλύψουμε» δήλωσε η ίδια, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον υπουργό Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλο για την τιμή που της έκανε, να τη διορίσει στη συγκεκριμένη θέση.
Η θητεία της νέας διοικητού, είναι διετής και θα λήξει τον Απρίλιο του 2011

ΠΗΓΗ: http://www.infoserres.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s