Διαμαρτυρία κατοίκων του Δήμου Στρυμονικού για την έλλειψη παιδιάτρου (και για άλλες ελλείψεις) στο Κέντρο Υγείας Στρυμονικού.

Κάτοικοι του Δήμου Στρυμονικού

Στρυμονικό                  19-05-09

Προς:   κ. Διοικήτρια του

Νοσοκομείου,

Κοιν: Στον κ. Νομάρχη Σερρών,

Συνδικαλιστικές Οργανώσεις

Εργαζομένων.

Βουλευτές Ν. Σερρών

ΘΕΜΑ: Διαμαρτυρία  κατοίκων του Δήμου Στρυμονικού για την έλλειψη παιδιάτρου (και για άλλες

ελλείψεις) στο Κέντρο Υγείας Στρυμονικού.

Κυρία Διοικητή,

εδώ και αρκετό καιρό παραμένει κενή η θέση του παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Στρυμονικού. Πριν από δύο εβδομάδες παραιτήθηκε και ο παιδίατρος του Κέντρου       Υγείας Ηράκλειας, που είναι το αμέσως πλησιέστερο Κ. Υ. στα χωριά μας.

Έτσι οι γονείς των παιδιών του δήμου μας και της ευρύτερης  περιοχής αναγκάζονται να επισκέπτονται με τα παιδιά τους  ιδιώτες γιατρούς και να πληρώνουν την επίσκεψη ή γιατρούς του Νοσοκομείου Σερρών, γεγονός που τους αναγκάζει να εγκαταλείπουν για πολλές ώρες τις δουλειές τους και λόγω της χιλιομετρικής απόστασης, αλλά και λόγω του μεγάλου χρόνου αναμονής που συνήθως απαιτείται εκεί.

Αυτή η κατάσταση δεν πρέπει, σε καμιά περίπτωση να παγιωθεί και να συνεχιστεί  επ΄ αόριστον, γι΄αυτό και ζητάμε την άμεση τοποθέτηση παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Στρυμονικού.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ακόμα:

Το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα από τις αρχές Απριλίου και για πολλές εβδομάδες δεν έρχεται αγροτικός γιατρός, στο αγροτικό ιατρείο Χειμάρρου ( κανονικά έρχεται μια μέρα την εβδομάδα ).

Σας θυμίζουμε, τέλος, ότι στο Κέντρο Υγείας Στρυμονικού δεν υπάρχει εδώ και καιρό οδοντίατρος.

Ζητάμε να προβείτε σε άμεσες ενέργειες για την κάλυψη των παραπάνω θέσεων ιατρών.

Ακολουθούν υπογραφές κατοίκων.

Advertisements

1 σχόλιο

Filed under Uncategorized

One response to “Διαμαρτυρία κατοίκων του Δήμου Στρυμονικού για την έλλειψη παιδιάτρου (και για άλλες ελλείψεις) στο Κέντρο Υγείας Στρυμονικού.

  1. band04

    ……Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!ΔΗΜΟΙ ΤΩΝ 10.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΑΖΩΝΟΥΝ. ΣΎΓΧΡΟΝΕΣ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ Π.Χ ΣΤΑ Κ.Υ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ, ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ Κ.Α!!! ΔΕΝ ΣΤΕΛΕΧΏΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΊΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΆΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥΣ….ΟΧΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s