ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 2

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΠΑΣΚΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ.

ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ:

Π.Α.Σ.Κ.Ε.  Γενικού Νοσοκομείου Σερρών

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Καλούμαστε την Πέμπτη 09 – 7 – 2009 στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, για  να εκλέξουμε τον εκπρόσωπο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας, του μη ιατρικού προσωπικού που υπηρετεί στους χώρους του Νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας και του Κέντρου Ψυχικής Υγείας.

Στο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο τα επτά μέλη είναι διορισμένα και τα δύο εκλέγονται από το ιατρικό και μη ιατρικό προσωπικό. Στα επτά διορισμένα μέλη συμμετέχουν πάντα ο εκάστοτε Διοικητής, Αναπληρωτής Διοικητής και Διευθύνουσα του Νοσοκομείου. Τα υπόλοιπα τέσσερα διορίζονται από τον Υπουργό Υγείας, χωρίς να εκπροσωπούν κάποιον φορέα, αλλά μόνο τον εαυτό τους και προφανώς αυτόν που τους διορίζει (στον οποίο φυσικά και λογοδοτούν).

Ο τρόπος συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου απαιτεί ώστε η εκπροσώπησή μας να είναι δυναμική, εμπεριστατωμένη, αγωνιστική και διαρκής.

Οι εκλογές αυτές αποκτούν ιδιαίτερη σημασία γιατί πραγματοποιούνται σε μια περίοδο μεγάλης κρίσης. Πυκνώνουν οι φωνές που επισημαίνουν την ανάγκη αναβάθμισης της διοίκησης, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η έλλειψη αξιοκρατίας και διαφάνειας, η γραφειοκρατία, η διαφθορά.

Το Υπουργείο μας (και κατ’ επέκταση οι διορισμένες διοικήσεις των Νοσοκομείων) συνεχίζει την πολιτική της συνειδητής υποβάθμισης, υπονόμευσης και διάλυσης του Ε.Σ.Υ. με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι σ’ αυτό να εξουθενώνονται και να μη διασφαλίζονται ασφαλείς συνθήκες νοσηλείας για τους πολίτες και εργασίας στους εργαζόμενους σ’ αυτό.

Απέναντι στην πολιτική αυτή οι εργαζόμενοι δεν έχουμε άλλη επιλογή από τον αγώνα και την ενότητα.

Η μαζική συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας αποτελεί στάση ευθύνης και ουσιαστικής συμβολής στη διαμόρφωση των εξελίξεων και εκφράζει την απαίτησή μας για δημοκρατία, διαφάνεια, αξιοκρατία και δικαιοσύνη στη δημόσια διοίκηση.

Οι εκλογές αυτές μπορεί και πρέπει να δώσουν ηχηρό μήνυμα στις πολιτικές που υποβαθμίζουν τους θεσμούς, αφαιρούν δικαιώματα και κατακτήσεις που πλήττουν τους εργαζόμενους.

Τώρα δίνεται η δυνατότητα να καταψηφίσουμε εκείνους που συμπεριφέρονται ως κυβερνητικοί εκπρόσωποι και ως τοποτηρητές της διοίκησης και λειτούργησαν με γνώμονα το στενό παραταξιακό και κομματικό συμφέρον.

Έχουμε ανάγκη από αιρετό εκπρόσωπο που να είναι παρόν στους αγώνες του χώρου μας, που να πιστεύει στο θεσμό, που να μπορεί και να θέλει να προασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων. Έναν εκπρόσωπο που θα αναδεικνύει τα προβλήματα και θα καταγγέλλει την κακοδιοίκηση και τις παραλείψεις του Υπουργού και όσων βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης στο Νοσοκομείο μας και στην 4η Υ.ΠΕ.. Έναν εκπρόσωπο που με ολοκληρωμένες θέσεις, χωρίς συμβιβασμούς, με αγωνιστική στάση και συνέπεια θα συμβάλλει αποφασιστικά στην ουσιαστική στήριξη του θεσμού.

Επειδή η παράταξή μας αγωνίζεται για την προάσπιση της ισονομίας, την αναβάθμιση του ρόλου και τη λειτουργία των Διοικητικών Συμβουλίων, την ουσιαστική συμμετοχή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, τη διεύρυνση των δημοκρατικών δικαιωμάτων όλων των εργαζόμενων στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

Στηρίζουμε την υποψηφιότητα της συναδέλφου Νοσηλεύτριας

Αλεξιάδου   Βάσιλικής

Την στηρίζουμε επειδή πάντα ήταν παρούσα στους αγώνες του Νοσοκομειακού χώρου, πάντα προασπίζονταν τα συμφέροντα των εργαζομένων, πάντα αναδείκνυε τα προβλήματα και κατήγγελλε την κακοδιοίκηση και τις παραλείψεις των διοικούντων μέσα στο χώρο του Νοσοκομείου.

Σας ενημερώνουμε ότι στο παρελθόν διετέλεσε Πρόεδρος στο Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου μας και πολλές φορές ήταν εκπρόσωπος του Σωματείου μας στα συνέδρια της ΠΟΕΔΗΝ και στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ στο νομό μας.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

ΜΑΖΙΚΑ – ΕΝΩΤΙΚΑ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ

Συμμετέχουμε στις εκλογές που θα γίνουν τη Πέμπτη    09 – 7 – 2009

Ψηφίζοντας τη συνάδελφο  Νοσηλεύτρια Αλεξιάδου Βασιλική

Από  Γραμματεία  Π.Α.Σ.Κ.Ε.

Γενικού Νοσοκομείου Σερρών

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΔΑΛΟΓΛΟΥ ΘΕΑΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες , στις 9 lουλίου ημέρα Πέμπτη ψηφίζουμε για την εκλογή αντιπροσώπου μας στο Δ. Συμβούλιο του νοσοκομείου.

Μια εκλογή αρκετά σημαντική για όλους μας διότι μέσα από αυτή μπορούμε να συμμετέχουμε και πολλές Φορές ίσως να καθορίζουμε σε πολλά σημαντικά ζητήματα που προκύπτουν στον χώρο που εργαζόμαστε, είτε αυτά είναι συλλογικά είτε προσωπικά.

Για το λόγο αυτό πρέπει όλοι όσοι θα ήμαστε εδώ ( δεν έχουμε φύγει για τις καλοκαιρινές μας διακοπές) να έρθουμε να ψηφήσουμε.

Συνάδελφοι – ισσες , αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση αυτή βάζοντας υποψηφιότητα.

Μια υποψηφιότητα η οποία δεν στηρίζεταιαι σε κομματικές ταυτότητες αλλά ούτε σε ποοσωπικέc φιλοδοξίες , αυτό το έχω αποδείξει πιστεύω και με τις υποψηφιότητές και συμμετοχές μου ( χάρη σε εσάς και σας ευχαριστώ) από το 1996 στα Διοικητικά Συμβούλια του Σωματείου.

Η Δεκάχρονη και πλέον εμπειρία μου και προσφορά μου στο συνδικαλισμό μου επιτρέπει να προσπαθήσω να συνεισφέρω κάτι καλύτερο – διαφορετικό από τη θέση του εκπρόσωπου των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του

Νοσοκομείου για όλους τους εργαζομενους . Χωοίς κλαδικές . κομματικές και αλλες διακρίσεις !!

Η συνεργασία μου με όλους εσάς ξεχωριστά όταν χρειαστεί αλλά και με το Δ.Σ του σωματείου ( στο οποίο είμαι μέλος) θεωρείται δεδoμένη και επιτακτική.

Από εσάς συνάδελφοι ζητώ, εκτός από την ψήφο σας , εάν εκλεγώ να με ενημερώνεται όταν καταθέτεται αιτήματα προς έγκριση στο Δ.Σ του νοσοκομείου είτε ατομικά είναι αυτά είτε ομαδικά ή κλαδικά ώστε να συνεργαζόμαστε ­προετοιμαζόμαστε καλύτερα για την ημέρα που θα συζητηθούν στο Δ.Σ, μόνο έτσι θα έχουμε επιθυμητά αποτελέσματα.

Ευελπιστώ στην στήριξή σας και πάλι με τη θετική σας ψήφο.

Η υποψήφια για το Δ.Σ του Νοσοκομείου

Δαλόγλου Θεανώ ΤΕ Νοσηλεύτρια


ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΛΑΤΙΝΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Advertisements

4 Σχόλια

Filed under Uncategorized

4 responses to “ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 2

 1. ΙΑΚΧΟΣ

  http://iakxos.blogspot.com/2009/07/blog-post_6314.html

  ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ «ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΓΟΥΛΦ» ?

  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΜΩΣΗ ΜΕΡΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΛΑΤΙΝΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΣ ΣΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ;

  ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΥΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;

  ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ;

 2. ΙΑΚΧΟΣ

  http://iakxos.blogspot.com/2009/07/blog-post_06.html

  ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ;

  ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΛΟΙ , ΚΑΙ Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΝΤΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΛΕΠΗΣ.

  ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΒΡΑΑΜ , ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ

 3. band04

  ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΔΕΙΑΣΜΑ…Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ….ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ…

  ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΙΛΑΣ…??

  ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ….

  ΘΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ!!

 4. Lariseos

  Εύχομαι στους 3 αυριανούς υποψήφιους για την αναδείξει εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Γ.Ν.Ν.Σ. ΚΑΛΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s