ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ / ΤΡΙΕΣ  ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ Π.Δ. 2228/87 (ΦΕΚ 107/Β/9.3.1987)  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΑΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΡΙΑ (3) ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΣΘΕΝΗ ΜΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.

ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Μ.Τ.Ν ΤΟΥ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΕΙΝΑΙ (38) ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (27) ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ STAGE.

ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΙΠΕΣΤΑΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΟ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ 2009 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΡΕΠΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 500, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 30 ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΡΕΠΟ.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ  ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ.

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ. (ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΥΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ).

ΑΠΟ ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ

Advertisements

2 Σχόλια

Filed under ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ", Uncategorized

2 responses to “ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

  1. band04

    …..Η ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΦΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ…..

    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ………

  2. ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ?ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s