ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ 1535 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών δε θα «κλείνει» ραντεβού παρά μόνο μεσω του συστήματος «Ίασις» και το τηλεφωνικό νούμερο 1535

Τέλος τα απ΄ευθείας ραντεβού των ενδιαφερομένων με το Νοσοκομείο Σερρών. Από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου τα ραντεβού θα «κλείνονται» μόνο μέσω του συστήματος «Ίασις» και το τηλεφωνικό νούμερο 1535.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών κ. Ευαγγελία Κουρτέλη Ξουρή αναφέρονται τα παρακάτω:

Μετά από πάροδο μηνών από την εφαρμογή του μέτρου τωντηλεφωνικών ραντεβού μέσω του συστήματος «ΙΑΣΙΣ» του ΟΤΕ η διοίκηση του νοσοκομείου Σερρών προχώρησε σε πληροφόρηση των πολιτών με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα. Με ευαισθησία βοήθησε τους χρήστες υγείας στην γνωριμία και χρήση του νέου μέτρου δίνοντας χέρι βοηθείας με ταυτόχρονη παράταση των κλινόμενων ραντεβού εξέτασης και από το νοσοκομείο. Απευθυνόμενη η διοίκηση του νοσοκομείου Σερρών προς όλες τις ηλικιακές ομάδες χρηστών υγείας πληροφορεί μέσω των μέσων μαζικής επικοινωνίας ότι από την Δευτέρα 20 Ιουλίου τα ραντεβού του νοσοκομείου Σερρών θα κλείνονται μόνο μέσω του τηλεφωνικού συστήματος «ΙΑΣΙΣ» και το γνωστό τηλεφωνικό νούμερο 1535 και όχι από το νοσοκομείο .

ΠΗΓΗ : ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s