ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΘΟ Η ΥΓΕΙΑ…..

ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΙΣ 23-07-2009 ΕΓΡΑΨΕ:

Συνεχίζονται οι προσφορές των τραπεζών στην παροχή υπηρεσιών υγείας παράλληλα με τα προϊόντα τους. Το ενδιαφέρον των πελατών των τραπεζών είναι μεγάλο, γεγονός που αναγκάζει και άλλα πιστωτικά ιδρύματα να ακολουθήσουν τον ανταγωνισμό. Χθες ήταν η σειρά της Εμπορικής Τράπεζας να ανακοινώσει τη δημιουργία μιας νέας σειράς πιστωτικών καρτών που προσφέρουν προνόμια υγείας και ασφαλιστικές καλύψεις.

Πρόκειται για τις κάρτες «Εmporiki Βank Προνόμιο Υγείας», οι οποίες παρέχουν τα εξής προνόμια ιατρικής περίθαλψης: δωρεάν τσεκάπ κάθε χρόνο σε 650 σημεία σε όλη την Ελλάδα, εκπτώσεις σε διαγνωστικές εξετάσεις, επεμβάσεις αποκατάστασης διαθλαστικών ανωμαλιών και επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, εκπτώσεις στα νοσήλια, στα κέντρα αποκατάστασης του ομίλου Εuromedica, στα τμήματα διαιτολογίας και κοσμητικής ιατρικής, στις επείγουσες αερομεταφορές και στις νοσηλείες κατ΄ οίκον, καθώς και δωρεάν πρόσβαση σε τηλεφωνικό κέντρο υγείας 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα για παροχή ιατρικών πληροφοριών και ενημέρωση για το δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων πανελλαδικά.

Παράλληλα με τα ειδικά προνόμια ιατρικής περίθαλψης, οι νέες πιστωτικές κάρτες της Εμπορικής Τράπεζας προσφέρουν επιπλέον τις ακόλουθες ασφαλιστικές καλύψεις: πρόγραμμα ασφαλιστικής κάλυψης υπολοίπου κάρτας σε περίπτωση απώλειας ζωής ή μόνιμης ολικής ανικανότητας, για ποσά άνω των 500 ευρώ χωρίς ανώτατο όριο, καθώς και ταξιδιωτικής ασφάλισης με κάλυψη του κατόχου και της οικογένειάς του στις περιπτώσεις καθυστερήσεων και ατυχήματος. Εξάλλου οι συγκεκριμένες πιστωτικές κάρτες προσφέρουν εγγυημένη άτοκη περίοδο έως 30 ημέρες για νέες αγορές.

Ανάλογες παροχές προσφέρουν η Μarfin Εgnatia Βank, η Αlpha Βank, η Εurobank και η Τράπεζα Πειραιώς. Αναλυτικότερα, η Μarfin σε συνεργασία με τον όμιλο Υγεία προσφέρει τον λογαριασμό ταμιευτηρίου «Μarfin Ταμιευτήριο + Υγεία», ο οποίος με ετήσιο κόστος 60 ευρώ παρέχει μεταξύ άλλων στους κατόχους του δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς 32 ειδικοτήτων και εκπτώσεις σε εξετάσεις και άλλες επισκέψεις. Η Αlpha Βank σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική δημιούργησε ένα πρόγραμμα το οποίο παρέχεται στους κατόχους των πιστωτικών καρτών της τράπεζας. Το Αlpha Smart Ηealth με 36 ευρώ ετησίως προσφέρει παροχές εξωνοσοκομειακής φροντίδας στο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων της Βιοϊατρικής.

Η Εurobank σε συνεργασία με τους ομίλους Ιατρικού Αθηνών και Βιοϊατρικής-Ευρωδιάγνωσης παρέχει με ετήσιο κόστος 100 ευρώ μια σειρά από πολύτιμες ιατρικές παροχές με προνομιακούς όρους.

Τέλος, η Τράπεζα Πειραιώς με τον καταθετικό λογαριασμό «Υγεία και Οικογένεια» εξασφαλίζει παροχές υγείας σε συνεργασία με τους ομίλους Ιατρικού Αθηνών και Εuromedica, καθώς και ασφάλιση του οικογενειακού εισοδήματος. Συγκεκριμένα, με 45 ευρώ τον μήνα εξασφαλίζει μηνιαία αποζημίωση έως και έξι συνεχόμενους μήνες ίση με το 30% του μηνιαίου καθαρού μισθού του πελάτη, με μέγιστο τα 1.000 ευρώ, σε περίπτωση αδυναμίας του να δουλέψει για λόγους υγείας.

ΣΧΟΛΙΟ….

ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ!!!

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΦΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ……ΕΥΓΕ!!!!

BAND04

Advertisements

4 Σχόλια

Filed under Uncategorized

4 responses to “ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΘΟ Η ΥΓΕΙΑ…..

 1. ΦΙΛΕ ΒAND04,

  MHΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΩΔΥΜΑ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ;

  ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟς ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΚΛΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ;

  ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΝΟΣΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟς;

  ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ , ΤΙΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙς ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ;

  ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ

  ΤΟΥΣ ΣΥΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΑΝΕΜΕΉ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΙΣΦΕΡΙΣΙΑ;

  ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΈΣ ΦΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΙς ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ;

  ΛΕΩ ΝΗΠΩΣ ;

  ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ … EUROBANK ME ENA ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ … ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ

  10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ x 100 ΕΥΡΩ.

  ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΗΝΑ 36 ΕΥΡΩ … Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

  ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΗΝ ΧΛΕΜΠΑ ΚΛΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

  • band04

   ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΙΑΚΧΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ….

   ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ Ε.Σ.Υ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!!! ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;; ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΕΜΜΕΣΑ Ή ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΗ!!….

   ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΙΚΤΡΑ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ……ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ……

   Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

   ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΚΚΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ;;;…..

   ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΙ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΦΙΛΕ ΙΑΚΧΕ…..

   ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΙ ΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ….. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ….

   ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΑΚΧΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ……..

   BAND04

 2. ΦΙΛΕ BANDO4

  ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ …

  ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ .

  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

 3. ΚΙ ΟΜΩs φιλε βμου καλε,

  ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ (ΕΣΥ)ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΈΝΟ …

  ( το βίντεο μου πρότεινε ένας αναγνώστης μου στο http://iakxos.blogspot.com)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s