Δημοτικός ο παιδικός σταθμός στο Γ. Νοσοκομείο Σερρων!!…?

Σε παρέμβαση του, την Πέμπτη (20/8/2009) στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση, ο πρόεδρος του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής, Στέργιος Ζαπάρας, ανακοίνωσε την πρόθεση του Δήμου Σερρών να αναλάβει τις πληρωμές του προσωπικού και όλα τα έξοδα του παιδικού σταθμού στο νοσοκομείο Σερρών, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του.

Μέχρι πρότινος η πληρωμή του προσωπικού του παιδικού σταθμού, γινόταν από το μερίδιο που λάμβανε το Σωματείο Εργαζομένων, από το τζίρο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» από τη διαχείριση και λειτουργία του κυλικείου του νοσοκομείου Σερρών.

Η εταιρεία «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» βρίσκεται πλέον στη διαδικασία της εκκαθάρισης, μετά την απόφαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου Σερρών, να αποχωρήσει από μέτοχος, μετά και το πόρισμα των Επιθεωρητών του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ), που έκαναν λόγω για κακοδιαχείριση και διαφυγόντα έσοδα.

Έτσι ο Δήμος Σερρών, εξέφρασε την πρόθεση του να αναλάβει τη διαχείριση του παιδικού σταθμού, κάτι που όμως μέχρι και σήμερα (14-09-2009) δεν έχει υλοποιήσει, βάζοντας σε διαδικασία αναμονής είκοσι (20) και πλέον παιδιά εργαζομένων του Νοσοκομείου Σερρών.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν……

Advertisements

1 σχόλιο

Filed under ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ"

One response to “Δημοτικός ο παιδικός σταθμός στο Γ. Νοσοκομείο Σερρων!!…?

  1. band04

    ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 21-09-2009 ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ…..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s