ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ….

ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ …..

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών ,σχεδιάζοντας και προσφέροντας εξειδικευμένες παροχές υγείας ,απευθύνεται προς όλα τα μέσα επικοινωνίας  και ζητά την στήριξη και συνεργασία όλου του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου του Νομού ,προκειμένου να ενημερωθεί έγκαιρα και έγκυρα  ο γυναικείος πληθυσμός των δήμων Ηράκλειας και Σιδηροκάστρου.
Σκοπός της ενημερωτικής προσπάθειας αυτής η προληπτική επίσκεψη στην κινητή  μονάδα γυναικολογικού καρκίνου των γυναικείων πληθυσμών των δύο δήμων Ηράκλειας  και Σιδηροκάστρου.

Από την Δευτέρα 28 του τρέχοντος μηνός Σεπτεμβρίου  και για μια εβδομάδα ως και τις 2/10 Παρασκευή του μηνός Οκτωβρίου  η νέα κινητή  υπερσύγχρονη μονάδα γυναικολογικού καρκίνου του γενικού νοσοκομείου Σερρών θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κέντρου υγείας του δήμου Ηράκλειας.

Επίσης την επόμενη εβδομάδα  και από τις 5/10  του ιδίου μηνός Δευτέρα η εν λόγω κινητή μονάδα θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κέντρου υγείας Σιδηροκάστρου.
Επιδίωξη της κίνησης αυτής η πρόληψη και γνωστοποίηση τυχόν προβλημάτων στις γυναίκες των Δήμων Ηράκλειος και Σιδηροκάστρου με μαστογραφίες και τεστ παπανικολάου.
Στην κινητή μονάδα γυναικολογικού καρκίνου θα προσφέρουν τις εξειδικευμένες τους υπηρεσίες ,ο διευθυντής του αξονικού μαστογράφου κ Στυλιανός Μουστάκας ,ο γυναικολόγος μαιευτήρας Δαμιανός  Υφαντιδης και η κυρία Μαυρουδάκη Αναστασία  τεχνολόγος–ραδιολόγος .
Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών  και η διεύθυνση Ιατρικής Υπηρεσίας θεωρούν σημαντικό επίτευγμα την κινητοποίηση και προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας μέσω της υπερσύγχρονης γυναικολογικής μονάδας καρκίνου του γενικού νοσοκομείου Σερρών και ζητούν και εσείς να γίνετε κοινωνοί της προσπάθειας.
Η Διοκήτρια
Δρ Ευαγγελία  Ξουρή Κουρτέλη

ΣΧΟΛΙΑ…..

ΩΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΒΙΩΣΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ.

….ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ….. ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΚΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΟΜΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ;

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΒΡΑΧΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ «ΨΥΧΑΡΓΩΣ» Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ «ΥΦΑΡΠΑΓΗ» ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΡΑΣΕΩΝ;

ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ;

…..ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!!!


ΑΠΟ ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ"

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s