ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Γ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1/12/2009

Μετά την επίσκεψη του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Σερρών Κουτμερίδη Στάθη το πρωί της Δευτέρας 30 / 11 / 2009 στο Νοσοκομείο Σερρών, ορισμένα  Μ.Μ.Ε. παραπληροφόρησαν την κοινή γνώμη.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνουμε ότι :

Όταν έληξε η επίσκεψη του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κουτμερίδη Στάθη στην Διοικήτρια του Νοσοκομείου, ζητήθηκε εκ μέρους του να συναντηθεί με τα μέλη της ΠΑΣΚ προκειμένου να ενημερωθεί για τις απόψεις μας σχετικά με θέματα που αφορούν την λειτουργία του Νοσοκομείου.

Υπήρξε ένας  εποικοδομητικός διάλογος με κύρια αναφορά εκ μέρους μας στο ζήτημα της ανάγκης ταχείας αναμόρφωσης του οργανισμού του Νοσοκομείου έτσι ώστε να μπορέσουν να καταστούν το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας πληρέστερα λειτουργικά στις ανάγκες των πολιτών του Νομού.

Επίσης επισημάνθηκε εκ μέρους των μελών της ΠΑΣΚ, ότι σχετικές  εγκύκλιοι της    νέας ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας έχουν καταστήσει τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων – άρα και του Νοσοκομείου μας – προσωρινές και μεταβατικές. Δεδομένου ότι το 2009 για μεγάλο χρονικό διάστημα, το Νοσοκομείο μας υπήρξε <<ακέφαλο>>, εκφράσαμε την εκτίμηση ότι παράταση της σημερινής κατάστασης δημιουργεί προϋποθέσεις αδιεξόδου των χρόνιων δομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας με αντίκτυπο στην εύρυθμη λειτουργία του το επόμενο χρονικό διάστημα.

Επίσης έγινε ενημέρωση εκ μέρους του, για την υλοποίηση των μέτρων που προτίθεται να λάβει το Υπουργείο Υγείας, επειδή συμμετέχει στο Κ.Τ.Ε. Υγείας της Βουλής.

Κανένα άλλο θέμα δεν απασχόλησε την συνάντησή μας.

Τσιπούρας Γιάννης

Αλεβιζάκη Χρύσα

Ζηλιαχώβαλης Αθανάσιος

Βούλτσιος Αβραάμ

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ"

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s