ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (22-4-2010)

Η μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων  στο Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α., στην απεργιακή κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σήμερα  22 Απριλίου 2010 και η συγκλονιστική παρουσία των απεργών, στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος αλλά και στην  πορεία προς τη Βουλή, ανέδειξε, με τον πλέον αποκαλυπτικό τρόπο, την απόφαση των εργαζομένων και των συνταξιούχων, να συνεχίσουν το αγώνα ενάντια τις πολιτικές της Κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. που στοχεύουν στην υποβάθμιση της κοινωνίας και ιδιαίτερα των δημοσίων υπαλλήλων, με νέες περικοπές μισθών και δικαιωμάτων, αλλά και με δραστική περικοπή των συντάξεων και αύξηση των ορίων ηλικίας, σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο για το Ασφαλιστικό.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν να μην πληρώσουν την κρίση που δημιούργησαν οι τραπεζίτες και το κεφάλαιο, να ανακληθούν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που μειώνουν τα εισοδήματα και δρομολογούν απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν να μην κατατεθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και να στηριχθούν τώρα τα ασφαλιστικά ταμεία και ιδιαίτερα το ΤΠΔΥ και ο ΟΠΑΔ, απαιτούν να κατοχυρωθούν οι εργασιακές σχέσεις και η μόνιμη και ενιαία εργασία στο Δημόσιο.

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under ΑΔΕΔΥ, Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s