48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 4 & 5 ΜΑΗ 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΔΕΔΥ


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε έκτακτη συνεδρίασή της και αφού έλαβε υπόψη της τη δυναμική που διαμορφώνεται στις Ομοσπονδίες και τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους Εργαζομένων  στο Δημόσιο αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας στις 4 και 5 Μάη 2010.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους να αντιδράσουν δυναμικά στα κυβερνητικά μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας και αγριότητας που  λεηλατούν το εισόδημα, διαλύουν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα σε όλο το Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά και αποφασιστικά τόσο στην πανελλαδική απεργία της Τρίτης 4 Μάη και στο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή που θα πραγματοποιηθεί στην περίπτωση κατάθεσης του νομοσχεδίου τη συγκεκριμένη μέρα.

Επίσης η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους στη γενική  πανελλαδική απεργία της 5ης Μάη και στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως στις 11 το πρωί.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΠΟΕΔΗΝ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Ύστερα από τις δραματικές εξελίξεις και τις εξαγγελίες που επιβεβαίωσαν τις πιο ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ εκδοχές για τους μισθούς και τις συντάξεις μας, που συνθλίβουν την κοινωνία και ισοπεδώνουν τα κοινωνικά δικαιώματα.

Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ επεκτείνει την 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ κινητοποίηση της 5 ΜΑΗ σε 48ΩΡΗ 4 – 5 ΜΑΗ συμμετέχοντας με τις υπόλοιπες μεγάλες Ομοσπονδίες στην 48 ΩΡΗ κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ.

Καλούμε τα Δ.Σ. των Συλλόγων μελών μας να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την επιτυχία της απεργίας αλλά και των συλλαλητηρίων.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕΔΗΝ, Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s