Το νέο Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών

Συμπληρώθηκε το «παζλ» της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, με την ανακοίνωση των ονομάτων, που θα πλαισιώσουν το Διοικητή Ξενοφών Εμμανουηλίδη και την Αναπληρώτρια Διοικήτρια Αθανασία Γκιμπερίτη.

Νέος Αντιπρόεδρος ορίσθηκε ο κ. Λευτέρης Αβραμάκης, ενώ αναλυτικότερα το σχετικό ΦεΚ, αναφέρει:

Με απόφαση της Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του ν. 3329/2005, τροποποιείται η προηγούμενη απόφαση, με την οποία διορίστηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών αρμοδιότητας της Διοίκησης 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, αντικαθιστώντας τους:

-Ξενοφώντα Εμμανουηλίδη του Χρήστου , πτυχιούχος Τμήματος Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Διοικητή του Νοσοκομείου, ως Πρόεδρο, σε αντικατάσταση της Κουρτέλη – Ξουρή Ευαγγελίας η οποία δεν διατηρεί πλέον την ιδιότητα με την οποία διορίστηκε.

-Αβραμάκη Λευτέρη του Αντωνίου, Τραπεζικό Υπάλληλο, Οικονομολόγο, με αναπληρωτή του τον Σανδρή Δημήτριο του Γεωργίου, Φαρμακοποιό, σε αντικατάσταση των Λιώρα Αστέριου και Τσαρουχά Γεώργιου.

-Τσιότσιαλα Μιχάλη του Γεωργίου, Οικονομολόγο, με αναπληρωτή του τον Κώστογλου Ηλία του Παναγιώτη, Εκπαιδευτικό, σε αντικατάσταση των Μακρίδη Δημητρίου και Πασχαλίδη Κωνσταντίνου.

-Γιαντσίδη Πασχάλη του Αποστόλου, Οικονομολόγο, με αναπληρώτρια του την Τακουρίδου Δέσποινα του Ελευθερίου, Δικηγόρο, σε αντικατάσταση των Βίλλιου – Ιλανίδου Δέσποινας και Βρέττα Αριστοτέλη.

-Μοσκοφίδη Παντελή του Αναστασίου, Ελεύθερο
Επαγγελματία, με αναπληρωτή του τον Γεωργιλά Γεώργιο του Ιωάννη, Λογιστή, σε αντικατάσταση των Σίγκα Γεωργίου και
Χατζηδημητρίου Νικολάου.

-Γκιμπερίτη Αθανασία του Ευαγγέλου, Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου, με αναπληρώτριά της την Πατσιά Ειρηνούλα του Χρυσολόγη, Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας.

-Νικολαΐδη Νικόλαο του Δημητρίου, Αναπληρωτή Διευθυντή Χειρουργικής, ως εκπρόσωπος των ιατρών και των ειδικευομένων ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρώτρια του την Βασιλική Χατζηπανταζή του Αθανασίου, Ιατρό, ομοίως.

-Μουρατίδου Κυριακή του Πραξιτέλη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, με αναπληρώτρια της την Ευγενία Πετρίδου – Κώστα του Ευστρατίου, αρχαιότερη Τομεάρχη του ιδίου Νοσοκομείου.

-Αλεξιάδου Βασιλική του Σταύρου, υπάλληλος κλάδου TE Νοσηλευτριών με Α βαθμό, ως εκπρόσωπο του λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου πλην ιατρών, με αναπληρώτρια της την Ευαγγελία Ζλατίντση του Νικολάου, ομοίως.

Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Αβραμάκης Λευτέρης.

Η θητεία των ανωτέρω διοριζομένων λήγει στις 31-8-2011.

ΠΗΓΗ : ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΣΕΡΡΩΝ

http://el-vima.gr

Advertisements

1 σχόλιο

Filed under Uncategorized

One response to “Το νέο Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών

  1. ιωαννα

    αντε καιρος ηταν …
    9 μηνες και βγηκε το παιδι ….

    καλη επιτυχια λευτερη ………..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s