Απεργιακή συγκέντρωση στα πλαίσια της 24ωρης Απεργίας που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Γ.Σ.Ε.Ε. για την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

 

η Κυβέρνηση και η Τρόικα σφαγιάζουν τα δικαιώματά μας για τους δανειστές και τους κερδοσκόπους. Με τις επιλογές τους υποβαθμίζουν το βιοτικό μας επίπεδο, την ίδια μας τη ζωή.

Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν για να υποταχτούμε στα αντιλαϊκά σχέδιά τους.

Μας μιλούν και πάλι για μονόδρομους. Στους ίδιους νεοφιλελεύθερους μονόδρομους μας καλούσαν να υποκύψουμε τις τελευταίες δεκαετίες για να «σωθεί η πατρίδα».

Οι πολιτικές τους ήταν και είναι αδιέξοδες για την κοινωνία και τον τόπο μας. Οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση και αυξάνουν τα προνόμια των οικονομικά ισχυρών, αυτών που ευθύνονται για την κρίση.

Υποστηρίζουν μύθους του τύπου: «Σε ένα – δύο χρόνια θα ξεπεραστεί η κρίση και θα έλθουν καλύτερες μέρες».

Με τις επιλογές που προωθούνται σε επίπεδο Ε.Ε. για το χρέος, στοχεύουν να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των δανειστών και των κερδοσκόπων και να βάλουν στο «γύψο» τα δικαιώματα και τη ζωή μας για ολόκληρες 10ετίες.

Με τον αγώνα μας μπορούμε να τους σταματήσουμε. Απαιτούμε μια άλλη πολιτική, με δίκαιη επαναδιαπραγμάτευση του χρέους υπέρ της κοινωνίας και όχι των δανειστών, που θα φορολογεί τον πλούτο, την περιουσία της εκκλησίας, θα αυξάνει τα εισοδήματα, θα ενισχύει τα κοινωνικά δικαιώματα και θα οδηγεί στην ανάπτυξη.

Έχουμε συλλογική και προσωπική ευθύνη για μας και τα παιδιά μας, για την επιτυχία των αγώνων μας।

 

Όλοι στον αγώνα

Όλοι στην 24ωρη απεργία στις 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 

Το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ν. Σερρών καλεί τα μέλη του να πάρουν μέρος στην απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011 και να δώσουν δυναμικό παρών και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της απεργίας, στις 11:00, μπροστά στη (πρώην) Νομαρχία Σερρών. 

Από την Εκτελεστική Γραμματεία

του Νομαρχιακού Τμήματος

ΑΔΕΔΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Advertisements

1 σχόλιο

Filed under Uncategorized

One response to “Απεργιακή συγκέντρωση στα πλαίσια της 24ωρης Απεργίας που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Γ.Σ.Ε.Ε. για την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s