«Τσάι και συμπάθεια» με… μαχαίρια στο Νοσοκομείο Σερρών

Κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψη Μπουσουλέγκα.-  Παρασκευή πρωί κατέφθασε στο νοσοκομείο Σερρών αιφνιδιαστικά ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής περιφέρειας ,Αριστείδης Μπουσουλέγκας με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση ούτε του Διοικητή του Ιδρύματος σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι ότι είχαν ενημερωθεί όλα τα ΜΜΕ από το γραφείο του Βουλευτή και όχι ως είθισται από το γραφείο τύπου του Διοικητή.

Μετά από τηλεφωνική συνομιλία με εργαζόμενο,  ειδοποιήθηκε και ο έτερος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , Μιχάλης Τζελέπης και μετέπειτα κατέφθασε και ο αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Μωυσιάδης, ειδοποιηθείς και αυτός από τον βουλευτή Στάθη Κουτμερίδη, ενώ εργαζόμενος ειδοποίσε και τον τρίτο κυβερνητικό βουλευτή κ. Μάρκο Μπόλαρη.

Όπως προέκυψε από τα τεκταινόμενα ο λόγος της αιφνιδιαστικής επίσκεψης ήταν η μελέτη του παλιού νοσοκομείου για την δημιουργία κέντρου υγείας αστικού τύπου. Φωτιά πήραν οι αρμόδιοι φορείς για την αξιοποίηση των προεγκεκριμένων χρημάτων για το εν λόγω αστικό κέντρο.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης ολοι βγήκαν χαρούμενοι << για το θεαθείναι>> αλλά έκρυβαν πολλά πικρά που ειπώθηκαν στην διάρκεια των ιδιαίτερων και κεκλεισμένων των θυρών παραπόνων, από συγκεκριμένους και μη εξαιρετέους βουλευτές της ίδια πλευράς, που ήταν παρόντες, αλλά και τηλεφωνικώς για απόντες.

Το <<άδειασμα >> του διοικητή από τον Στάθη Κουτμερίδη είχε την γεύση του πικραμύγδαλου,  καθώς ήταν του στυλ «ναι μεν είναι καλός αλλά υστερεί στην οργάνωση και τον συντονισμό» και επιπλέον του απέδωσε γλυκόπικρα τα εξής:<< εχθρός του καλού είναι το καλύτερο >> και <<Οι πολίτες δεν νοιάζονται για τα πρόσωπα αλλά για τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες>>. Τρίζει η καρέκλα του διοικητή κατά τα λεγόμενα Κουτμερίδη μάλλον . Από την άλλη πλευρά ο έτερος βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης,  είχε μόνο καλά λόγια στήριξης στον διοικητή του νοσοκομείου. Όσο για το γεγονός ότι δεν καλέστηκε από τον συνάδελφο του δεν είπε τίποτα, τουλάχιστον όχι μπροστά στα ΜΜΕ. Πειθαρχία στο ΠΑΣΟΚ!

Αιφνιδιασμός και μαχαίρια αυτό το μήνυμα δόθηκε .Βέβαια για τους συνδικαλιστές του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Σερρών δεν φάνηκε να τους άρεσε το σκηνικό και η κίνηση χωρίς να δοθεί λόγος  για τα προβλήματα των εργαζομένων, παρά μόνο λόγια και λόγια για μελέτες και προμελέτες ετών χωρίς αποτέλεσμα.

Η αντιπολίτευση του σωματείου εργαζομένων, Ιωάννα Κερέζη και πρόεδρος της ΔΑΚΕ νοσοκομείου, σε όσα ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και <<συντονιστής >>του έργου γρήγορης αξιοποίησης του παλιού νοσοκομείου σε κέντρο αστικού τύπου Στάθης Κουτμερίδης ,ανταπαντά <<Αν ενδιαφέρεται ο βουλευτής για την καλύτερη στελέχωση του νοσοκομείου και των κέντρων υγείας για χάρη των πολιτών του νομού να αποδεσμεύσει την νοσηλεύτρια που έχει στο γραφείο του, σύμφωνα και με τις επιταγές του υπουργού >>.

ΠΗΓΗ: http://www.nea-epohi.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ"

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s