Και νέα στάση εργασίας όλων των επαγγελματικά ασχολουμένων στις ιοντίζουσες ακτινοβολίες με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Σερρες

Στην ανοικτή γενική συνέλευση όλων των επαγγελματικά ασχολουμένων στις ιοντίζουσες ακτινοβολίες, της περιφερειακής ενότητας Σερρών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 στο Γ. Νοσοκομείο Σερρών αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η συμμετοχή στην Πανελλαδική  στάση εργασίας την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 αλλά και στην 24ωρη πανελλαδική  που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

 

Στα πλαίσια της Πανελλαδικής στάσης εργασίας την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 θα πραγματοποιηθεί από τις 8.00 μέχρι τις 10.00 το πρωί, ανοιχτή συνέλευση στον χώρο του ακτινολογικού Εργαστηρίου και από τις 10.00  έως το τέλος του ωραρίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική είσοδο του Γ. Νοσοκομείου Σερρών.

Καλούνται να μετάσχουν όλοι οι Τεχνολόγοι Ακτινολόγοι, Χειριστές, Ιατροί Ακτινολόγοι, Ακτινοφυσικοί, Νοσηλευτές της περιφερειακής ενότητας Σερρών που εργάζονται σε χώρους ακτινοβολιών.

Η Στάση εργασίας και η συγκέντρωση διοργανώνεται με την ευθύνη του Πανελληνίου Συλλόγου Τεχνολόγων ακτινολόγων και την συνδικαλιστική κάλυψη της ΠΟΕΔΗΝ και του Σωματείου Εργαζομένων Γ. Νοσοκομείου Σερρών.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ. Σ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ

 

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under ΠΟΕΔΗΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ"

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s