Ο Πανελλήνιος Σύλλογος φυσικοθεραπευτών σε 48 ωρη Πανελλαδική απεργία 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος φυσικοθεραπευτών συμπαρίσταται και συμπορεύεται με τους Ιατρικού Συλλόγους και όλους τους Επιστημονικούς Υγειονομικούς Συλλόγους της χώρας και έχει κηρύξει 48 ωρη Πανελλαδική απεργία 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2011 για όλους τους φυσικοθεραπευτές.

 

                                   Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΗ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Η ΑΔΕΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ  ΣΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

                                                        ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ :

1. Την άμεση ολοκλήρωση του  Νόμου 3599/2007 (ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ  ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ  ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ). Ζητάμε να συσταθούν τα περιφερειακά  τμήματα του συλλόγου μας για να προχωρήσουμε δημοκρατικά σε εκλογές.

2. Την καθιέρωση της αμοιβής ανά Φυσικοθεραπευτική συνεδρία για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.- ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1991(Π.Δ 157/91)

3. Την υπογραφή συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΓΑ) με όλα τα Εργαστήρια Φυσικοθεραπείας χωρίς αποκλεισμούς ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΄΄ΚΑΠΟΙΟΥΣ΄΄ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ καθώς και την εξόφληση των δεδουλευμένων από τα Ταμεία ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΤΕΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ.

4. Την δημιουργία τμημάτων φυσικοθεραπείας, με προϊστάμενο Φυσικοθεραπευτή σε όλα τα Φυσικοθεραπευτήρια όλων των νοσηλευτικών και προνοιακών ιδρυμάτων, των Ο.Τ.Α και των ασφαλιστικών οργανισμών.

6.  Την άμεση ένταξη των εργαζομένων Φυσικοθεραπευτών των Νοσοκομείων και των άλλων Ιδρυμάτων στα βαρέα και ανθυγιεινά ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥΣ όπως διαφαίνεται από το σχέδιο της επιτροπής βαρέων και ανθυγιεινών, ενώ εντάσσονται οι υπόλοιποι εργαζόμενοι  (Νοσηλευτές, Παρασκευαστές, Χειριστές κ.α)

ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7-9-11 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΄΄ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄ ΣΤΙΣ 9:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

 

Για το   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΕΡΡΩΝ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Λυμπερίδης Πέτρος

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Συμεωνίδης Άγγελος

   

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s