ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ – ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 27- 8-2012

Συναδέλφισσες και  Συνάδελφοι,

  Σας ανακοινώνουμε, ότι μετά την επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε την Πέμπτη 23 – 8 – 2012 στον Διοικητή του Νοσοκομείου μας για το θέμα των νυχτερινών και εξαιρεσίμων, αποφασίσαμε από κοινού με τα Δ. Σ. των σωματείων εργαζομένων Κέντρων Υγείας και ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Νιγρίτας, να πραγματοποιηθεί κοινή έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών μας την Δευτέρα 27 – 8 – 2012 και ώρα 13.00 μ. στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, με θέμα την ενημέρωσή σας γι’ αυτά που υποσχέθηκε ο Διοικητής ότι θα πράξει με την εξόφληση των νυχτερινών – Κυριακών – αργιών.

   Πρόσκληση του Διοικητη στην Γενική Συνέλευση

Επειδή μετά την συνάντησή μας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 – 8 – 2012 προβήκατε σε δηλώσεις αναφέροντας ότι «η στάση μου ήταν ίδια από την αρχή», «δεν αρνήθηκα ποτέ τον διάλογο», «ας μείνουμε σ’ αυτά που μας ενώνουν και όχι σ’ αυτά που μας χωρίζουν – αν υπάρχουν» και κυρίως στην αναφορά σας για το ότι θα λάβετε υπόψη σας και το ποσοστό πληρότητας των κλινικών στη διαδικασία σύνταξης – έγκρισης των προγραμμάτων από τον Σεπτέμβριο και μετά (κάτι που δεν αναφέρθηκε στην συζήτηση που προηγήθηκε), γεγονός που μας δημιούργησε προβληματισμό για την εξέλιξη του γνωστού θέματος των νυχτερινών-Κυριακών-αργιών-εξαιρεσίμων,

Σας      π ρ ο σ κ α λ ο ύ μ ε

    να παρευρεθείτε την Δευτέρα 27 – 8 – 2012 και ώρα 13.45 μ. στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων (Νοσοκομείου, Κέντρων Υγείας, ΚΕΦΙΑΠ Νιγρίτας) στο αμφιθέατρο, για να μας ενημερώσετε στα εξής :

  • Εάν συντάξατε έγγραφο προς 4η ΥΠΕ – Υπουργείο Υγείας για αναγκαιότητα συμπληρωματικής επιχορήγησης του Νοσοκομείου μας της δαπάνης νυχτερινών-Κυριακών-αργιών-εξαιρεσίμων, το ύψος αυτής και το σκεπτικό σας.
  • Ύπαρξη προβλημάτων στην  προμήθεια φαρμάκων και υλικών.
  • Ποσοστό κάλυψης τμημάτων – κλινικών, Κέντρων Υγείας, Περιφερειακών Ιατρείων σε Η/Υ και εκτυπωτές και λειτουργία εφαρμογής ηλεκτρονικής συνταγογράφισης.
  • Εάν ο νέος τρόπος εφημέρευσης των γιατρών επηρεάσει και τον τρόπο εργασίας του  νοσηλευτικού – παραϊατρικού προσωπικού.
  • Νέοι οργανισμοί Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας.
  • Ποσοστό επιχορήγησης 7μήνου 2012 σε σχέση με ότι προϋπολογίσθηκε για το 2012.

     Παρακαλούμε για την ανταπόκρισή σας, ώστε να έχουν άμεση ενημέρωση οι εργαζόμενοι για τα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζουν.

 

Ο  Πρόεδρος                                                                   Ο  Γραμματέας

 

Αθανάσιος  Ζηλιαχώβαλης                                                     Θεόδωρος  Λόκας

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΕΔΗΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ"

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s