Κάλεσμα στην αγωνιστική συγκέντρωση – συλλαλητήριο της 8ης Σεπτεμβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

εργαζόμενοι και κοινωνία βιώνουν τα τραγικά αποτελέσματα των νεοφιλελεύθερων συνταγών των Τροϊκανών και των ελληνικών Κυβερνήσεων, των περικοπών και των φοροεπιδρομών. Η παταγώδης αποτυχία του προγράμματος στήριξης,  παρά τις δραματικές επιπτώσεις του στους εργαζόμενους και την κοινωνία,  είναι σήμερα πλέον ορατή και ξεκάθαρη, διότι αποδεδειγμένα επέφερε την παραγωγική και οικονομική καθίζηση της χώρας, χωρίς βέβαια να λύσει τα προβλήματα του χρέους και των ελλειμμάτων.
Σήμερα και πριν είναι πολύ αργά απαιτούμε και διεκδικούμε (για μια ακόμη φορά) να τεθεί ΤΕΛΟΣ και να μπει ΦΡΑΓΜΟΣ σε αυτή τη συνταγή και πολιτική που οδηγεί την ελληνική οικονομία και κοινωνία στην πραγματική χρεοκοπία και την καταστροφή.
Με δεδομένο λοιπόν ότι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι νέοι, πλήττονται και πάλι από τη νέα μαζική έφοδο αφαίρεσης μισθών, συντάξεων και δικαιωμάτωντο Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Σερρών καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην αγωνιστική συγκέντρωση – συλλαλητήριο της 8ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Άγαλμα του Βενιζέλου –Θεσσαλονίκη ώρα 6.οο μ.μ.).
Θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση  στις 4.00 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο (δίπλα στη Νομαρχία) από όπου και θα αναχωρήσουν λεωφορεία για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.
 
Τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι, παρά τις δυσκολίες, τα εμπόδια, τις συκοφαντικές και τις διασπαστικές επιθέσεις, θα συνεχίσουν αταλάντευτα τον αγώνα για να αποκρούσουν και να ανατρέψουν αυτές τις αντεργατικές και αντικοινωνικές πολιτικές, να ακυρώσουν τις καταστροφικές επιταγές των Μνημονίων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, να αλλάξουν ριζικά οι πολιτικές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Η μαζική συμμετοχή είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να αποτρέψουμε τη νέα σκληρή επίθεση της τρικομματικής συγκυβέρνησης και της τρόικας.
Πριν μας ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ αυτοί, να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ εμείς μαζί τους… ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…!!! Μπορούμε και πρέπει να τους σταματήσουμε. 
ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Όλοι μαζί …μπορούμε
να σπάσουμε τα δεσμά των μνημονίων
και να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές
                                                           

 

Από την Εκτελεστική Γραμματεία

του Νομαρχιακού Τμήματος

ΑΔΕΔΥ  Σερρών

 

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕΔΗΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ"

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s