Κάλεσμα στο Συλλαλητήριο της Δευτέρας 8.10.2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ,

 στις 6:30 μ.μ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Στα πλαίσια του Πανεργατικού Συλλαλητηρίου που πραγματοποιούν από κοινού οι δύο τριτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε στο Σύνταγμα, το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και το Εργατικό Κέντρο Σερρών, καλούν όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012, στις 6:30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Σερρών.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων που εξακολουθούν να προωθούν Τρόικα και Τρικομματική Κυβέρνηση.
Οι αντοχές της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας, από την οικονομική κρίση και την πολιτική που ασκείται σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, δοκιμάζονται ξανά μπροστά στην αναλγησία Τρόικας και Συγκυβέρνησης που (παρά την προγραμματική συμφωνία της τελευταίας και τις ρητές προεκλογικές δεσμεύσεις των τριών κομμάτων που την στηρίζουν) δεν διστάζουν να επιβάλλουν ένα ακόμη επώδυνο πακέτο μέτρων, οδηγώντας έτσι την ελληνική κοινωνία σε όλο και μεγαλύτερα αδιέξοδα.
Η πολιτική του μνημονίου, της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων και της ανεργίας, της δραματικής μείωσης εισοδημάτων, της ανατροπής των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, της διάλυσης της Υγείας της Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους, πρέπει να ανατραπεί.
Το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Σερρών καλεί σε μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου, στο Εργατικό Κέντρο Σερρών, τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, τους εργαζόμενους στον Ιδιωτικό Τομέα, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και όλους εκείνους που πλήττονται από τις καταστροφικές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
Δηλώνει ότι:
Θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει τον αγώνα για την ακύρωση των καταστροφικών πολιτικών των μνημονίων. Στο πλαίσιο αυτό θα προχωρήσει σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις και άλλες δράσεις, με στόχο να εμποδίσει την ψήφιση των νέων αντεργατικών μέτρων.
Θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια συντονισμού της κοινής δράσης των εργαζόμενων στο Δημόσιο, των εργαζόμενων στον Ιδιωτικό Τομέα, των απασχολούμενων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, των ανέργων και των συνταξιούχων.
Δίνουμε κοινό αγώνα, με στόχο την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου.
Για  την Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ.  Α.Δ.Ε.Δ.Υ  Σερρών.
Ο Πρόεδρος
Βούλτσιος Αβραάμ

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under ΑΔΕΔΥ, ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΕΔΗΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ"

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s