“ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ “ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο Γ. Νοσοκομείο Σερρών υπάρχει ένα σοβαρό θέμα, που αφορά στην εξαπάτηση των Ασφαλιστικών Ταμείων μέσα από τη διενέργεια Απογευματινών Ιατρειών.

Συγκεκριμένα, ανατέθηκε σε επιτροπή, από τη Διοίκηση του Γ. Νοσοκομείου Σερρών, η διερεύνηση  της λειτουργίας των «Απογευματινών Ιατρείων» και συγκεκριμένα του Ιατρείου Υπερήχων, μετά από αναφορά – καταγγελία του Διευθυντή του Ακτινοδιαγνωστικού Τομέα.

Σύμφωνα με την καταγγελία «συγκεκριμένοι» Ιατροί Ακτινολόγοι διενεργούσαν Απογευματινά Ιατρεία Υπερήχου κατά τη διάρκεια της εφημερίας τους. Επίσης, όπως αναφέρεται, πλαστογραφούσαν παραπεμπτικά τα οποία αξιοποιούσαν για να εισπράττουν αμοιβή απο ανύπαρκτες εξετάσεις ή εξετάσεις για τις οποίες δεν είχαν το γνωστικό υπόβαθρο να εκτελέσουν.

Η επιτροπή, στην οποία ανατέθηκε η διερεύνηση της καταγγελίας, μετά από έρευνα, διαπίστωσε  σοβαρές ατασθαλίες από δυο συγκεκριμένους Ιατρούς Ακτινολόγους και κατέθεσε λεπτομερή έκθεση στη Διοικητή και τον Αναπληρωτή Διοικητή του Γ Νοσοκομείου.

Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία επίσημη αναφορά (ή ενέργεια) από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών.

Ας ελπίσουμε να διαλευκανθεί η υπόθεση αυτή και να μην καταλήξει σε κάποιο σκονισμένο αρχείο μετά από μια Ε.Δ.Ε η οποία θα βρίσκει, ως συνήθως και tην πίτα σωστή και τον σκύλο χορτάτο.


ΠΗΓΗ : ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ

2 Σχόλια

Filed under Uncategorized

2 responses to ““ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ “ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ.

  1. Το νοσοκομειακό κόστος εκτινάσσεται εκτός των άλλων και απο τις προκλητές ιατρικές πράξεις. Στις προκλητές ιατρικές πράξεις ο ίδιος (συνήθως)ιατρός διαπιστώνει το πρόβλημα του αρρώστου και παραπέμπει στον εαυτό του για την λύση του προβλήματος.
    Για παράδειγμα ο καρδιολόγος διαπιστώνει την ανάγκη τοποθέτησης βηματοδότη, και ο ίδιος προχωρεί στην τοποθέτηση.
    Η προκλητή ιατρική πράξη είναι εκδήλωση διαφθοράς κρατικού λειτουργού υψίστου είδους (συμφωνα με τον ορισμό που προτείνει ο συνήγορος του πολίτηκ. ρακιντζής).
    Υπάρχει πάντα το ερώτημα που ασφαλώς και πρέπει ολο και πιεστικότερα να τίθεται πως θα αρχίσουμε να ελέγχουμε το κόστος αυτό, δηλαδή με πιο τρόπο η ιατρική κυριαρχία (medical dominance) θα υποβληθεί σε δημόσιο έλεγχο και αιτιολόγηση με στοιχεία.
    ας προβληματιστούμε ολοι σε αυτό.

  2. tarzan

    ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΑΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΥΛΕΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ !!!

Σχολιάστε